De ce sa apelezi la
GoldenKey Premium Real Estate
pentru a-ti vinde proprietatea?


Golden Key este una din cele mai importante companii imobiliare din zona de nord a orasului si imprejurimi.
Vom obtine cel mai bun pret posibil pentru proprietatea ta in cel mai scurt timp posibil!

Avantaje


Evaluare corecta

Vizitam lunar sute de proprietati, fapt care ne ajuta sa intelegem si sa cunoastem mai bine piata pe care activam. Luam in considerare tranzactiile recent finalizate si proprietatile similare. O evaluare corect raportata la conditiile actuale de piata este cruciala pentru succesul unei tranzactii.

Sfatul expertului

Este nevoie de pregatire si experienta pentru a negocia o tranzactie cu succes pana la finalizarea ei si sa reusim obtinerea celui mai bun pret posibil. Datorita cunostintelor acumulate pe parcursul anilor de experienta si a trainingului de specialitate, consultantii nostri va ofera suport de specialitate de la inceput pana la finalizarea tranzactiei.

Marketing

Investitiile in marketing ne asigura ca proprietate clientului beneficiaza de expunere maxima printr-o varietate de metode publicitare. Proprietatile promovate de GoldenKey apar in presa de specialitate, in ziare si pe cele mai importante portaluri imobiliare la nivel national, Imobiliare.ro si Imopedia.ro.

Online

Cu o abordare simpla si la obiect, noul website asigura prezentarea proprietatii intr-un mod profesionist, usor de parcurs, incluzand planuri detaliate si localizarea pe harta. Am creat un site specializat www.herastraupark.com si www.herastraupark.ro unde sunt promovate proprietatile din jurul Parcului Herastrau, simplificand astfel semnificativ procesul de cautare.

Clienti premium

Multe dintre cele mai respectate companii multinationale si ambasade apeleaza la consultantii nostri pentru a gasi o noua locuinta pentru angajatii lor. Cu o gama diversa de cerinte, chiriasii corporatisti sunt adesea pregatiti si plateasca un pret bun pentru o locuinta care li se potriveste. Colaborarea cu compania noastra va garanteaza accesul catre cei mai buni clienti din piata.

Fotografii

Prezentarea proprietatii si sincronizare programului pentru vizitare sunt foarte importante. Consultantii nostri sunt pregatiti pentru a face fotografii de calitate, tururi virtuale si descrieri cat mai complete ale propriatatii, toate in doar o singura vizita. Rezultatul: proprietatea dumneavoastra este pe piata in cateva ore, beneficiaza de expunere maxima si va fi trimisa in timp util catre clientii din portofoliu.